Szódi

  • Név: Szódi
  • Sorszám: 2019/158
  • Fajta: jagd terrier keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2016.11.01.
  • Származási hely: más szervezettől, Budapest
  • Bekerülés időpontja: 2019.06.01.

 

 

Szódi

  

Szódi szegény az a kutya, aki többször is beszívta már ezt az élet dolgot, de mindig a segítségére sietett a szerencse. Jagd terrier keverék, de nincs benne túl sok terrieres, ha a viselkedését nézzük. Elütve találták, a gerince tört el. Ugyan lábra tudott állni, de a vizelet- és széklettartása nem lett akaratlagos, tacskó-terrier mix volta miatt a pelenkát viszont nem viselte el. A farka is ennek esett áldozatul, a folyamatos felázások miatt amputálni kellett. Járni tud, ha néha nem is tökéletesen, de a vizelet-széklet oldalon összekuszálódtak a dolgok. A pisire rá kell segíteni, a kaki meg jön, amikor... Lakásban továbbra is pelenkázni kell. Ez nagy vállalás, de kezelhető lehet a helyzet. Korábbi megmentői épp ezért akarták elaltatni, mert ilyen. És mert túl sokat foglalta így a helyet. Így lett a mi kutyánk. Keressük neki az igazit. Más kutyákkal jól kijön, az embereket imádja. Kertes házas gazdit keresünk, aki azért be is engedi a házba. Szódi aktív, szeret a kertben tenni-venni, ahol leginkább ásással foglalja el magát. Vadászni is szeret, a madarakat űzi, hajtja. De a nap végén szívesen van a gazdi mellett, melegben. Igen, macera az állapota. Igen, sok lemondással jár, de Szódi akkor is egy csoda.

Számára tárgyi adományként köszönettel fogadunk: D-mannose port, béta-glükánt, Skelevetet és Kingvetet az Energy Vet termékei közül, Milgammát és Artoflex vagy egyéb ízület támogatót. Nem teljes dobozokat is örömmel fogadunk, e-mailben adunk a futároztatáshoz is címet.

Szódi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

 

Örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók, jelentkezés:
http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas

 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére