Üntyi

  • Név: Üntyi
  • Sorszám: 2019/110
  • Fajta: tacskó
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2018
  • Származási hely: Illatos út, Budapest
  • Bekerülés időpontja: 2019.04.12.

 

 

Üntyi

 

Üntyi – 1 év alatti törpe tacskó szuka.

Fiatal, törpe tacskó szuka, nagyon szép lesz majd, bónuszban egy alázatos, ragaszkodó kiskutya. Jelenleg szőr nélkül, mert a teljes testre kiterjedő demodexét nem kezelték. Lassú a gyógyulás, és a leendő gazdinak is figyelnie kell majd, mert ha meginog az immunrendszere, megint az atkák győznek. A 8. kerületben találták. Elképzelni sem tudjuk azt a helyzetet, amikor a gazda végigköveti az állata ilyen mértékű leromlását, majd amikor már végképp reménytelen a helyzet, szélnek ereszti. Kezeljük. Üntyi, ha nem is roham léptekkel, de javulgat. Nincsenek gennyes területek a bőrén, a legtöbb részen már serked a szőre. Azért még egérszagú és kopott, de ez egy ilyen súlyos demodicosisnál nem csoda. Üntyi belekezdett az oltási programjába, már ivartalanítva van. Ha valaki vállalná így is családtagnak, Üntyi mostantól készen áll.

Üntyi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

Érdeklődni az e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére