Töpi Berta

  • Név: Töpi Berta
  • Sorszám: 2019/78
  • Fajta: bull típusú keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2014
  • Származási hely: Ózd, ebtelep
  • Bekerülés időpontja: 2019.03.25.

 

 

Töpi Berta

 

Töpi Berta – fiatal-felnőtt bull típusú keverék szuka.

Ő itt Töpi Berta. 2017-ben már egyszer beoltattuk, az ózdi telepen időről időre vállalunk át oltásokat, ahogy Kunhegyesen is. Azóta valaki kivitte trénerhez, majd visszakerült. Több oltást nem kapott ott sem, ivartalanítva nem lett. Berta megtört, mostanra a bőre is szörnyen néz ki. Igen, tudjuk, hogy ő jelenlegi állapotában más kutyákra veszélyes, sőt: így fogjuk kezelni mindig. De nem csavarodott be a pórázon más kutyák mellett elsétálva sem, nem adott elő nagyjelenetet, ami azért sok dolgot könnyebbé tesz. Az embert imádja. Emelgethettük, lefoghattuk az orvosi vizsgálathoz, mindent hagyott csóválva. Tisztában vagyunk a felelősséggel. Azt is tudjuk, hogy minden kutya felelősség, az ismeretlen előéletűek is hozhatnak bármit a zsákjukban. Berta azonban egy gazdit szeretne, aki ugyanannyira tisztában van a felelősséggel, amit egy kiszámíthatatlan kutya jelent. Berta is szeretetre vágyik, egy családra. Sokat megélt, meg nem értett, de csupaszív vödörfejű. Közterületen biztonsági okokból szájkosárban sétáltatható. Felelős gazdát szeretne.

Töpi Berta oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére