Szimfónia

  • Név: Szimfónia
  • Sorszám: 2019/30
  • Fajta: keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2017
  • Származási hely: befogóhely, Hodász
  • Bekerülés időpontja: 2019.01.31

 

 

Szimfónia

Szimfónia – fiatal kistermetű keverék szuka

Szimfónia egy kistermetű, félfülű, az egyik szemére korlátozottan látó, keverék szuka. Szimfónia egy félénk kutyalány. Hárman érkeztek a PCAS segítségével, a testvéreihez képest viszont fényévekkel előrébb jár viselkedésileg. Érdeklődő, de rengeteg dolgot kell még pótolnia. Türelmes gazdit szeretne. Mindent most tanul, félénk, de nem reménytelen. Ideiglenes befogadót is keres.

Szimfónia két hasonszőrű társával érkezett a PCAS közreműködésében. Sosem volt előtte oltva valószínűleg, megérintve sem nagyon... Egy oltás nem védte meg, a szopornyica megbetegítette. Kórházba került, szérum, kezelés, minden. Talpra állt, de vírusürítővé vált. Orvosi karantén. Nem olcsó dolog. Most végre neki is negatív a PCR eredménye. A menedékbe költözött. Alapos fürdőt vett, és újra nekikezdünk az oltási sorának. Most már nem lehet baj.

Szimfónia egy félénk kutyalány. Hárman érkeztek a PCAS segítségével, a testvéreihez képest viszont fényévekkel előrébb jár viselkedésileg.

Szimfónia oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! 

 

Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére