Pupi

  • Név: Pupi
  • Sorszám: 2019/16
  • Fajta: kis-közepes testű, talán labrador keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2018
  • Származási hely: magánszemélytől átvéve, Kunadacs
  • Bekerülés időpontja: 2019.01.16

 

 

Pupi

 

2018 tavasza körül született, kis-közepes testű, talán labrador keverék szuka.

Egy út mellett tették ki zsákban, amiből kirágta magát és csak ücsörgött… Várta, hogy valaki megmentse – így került gondozásunkba.

Emberekkel kedves, barátságos, bársonyos bundájú, ölelgetni való lányka. feketesége miatt, eddig nem nagyon akadt kérője… Pedig nagyon jó fej, okos, értelmes, játékos, eleven, jól motiválható. Igyekszik megfelelni, igényli a vele való foglalkozást, a feladatokat. Olyan gazdát keresünk számára, aki szívesen tanítgatná, suliba járna vele, hogy mindent megtanulva ő is jól nevelt, boldog, kiegyensúlyozott kutyává válhasson. A társaival jól kijön, gyorsan teremt velük kapcsolatot, ezért második kutyának is ideális, nem domináns társ mellé. Kedvessége, stabil idegrendszere miatt kifejezetten családikutya-mentalitású, nagyobb, a kutyákkal már okosan bánni tudó gyerekek mellé is bátran ajánljuk! Pupi oltva, chipezve, szívféregre-szűrve, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással költözhet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keresünk számára!

 

Érdeklődni az e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére