Sean Penn

  • Név: Sean Penn
  • Sorszám: 2019/9
  • Fajta: keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2018
  • Származási hely: talált, Mezőkövesd
  • Bekerülés időpontja: 2019.01.11

 

 

Sean Penn

 

2018 elején született, foxi-tacskó keverék kan.

Egy vidéki faluban csatangolt az utcán, a többi kutya után. A helyi állatvédők hívták fel rá a figyelmet, így került gondozásunkba.

Az emberekkel kedves, barátkozó, cuki kutya! Korának megfelelően eleven, nagyon játékos. A képzése viszont nulla, mindent most kell majd megtanulnia, ezért olyan kutyás tapasztalattal rendelkező gazdát keresünk számára, aki ebben segítené őt, hogy belőle is boldog, kiegyensúlyozott kutya váljon. Más kutyákkal jól kijön, ezért nem domináns, nyugodt természetű kutyatárs mellé is örökbe fogadható, akitől szintén tanulhatna, könnyebben ráérezne a mindennapi rutinra. Kedves természete miatt nagyobb, a kutyákkal már okosan bánni tudó gyerekek mellé is örökbe fogadható. A lakásban élés szabályait most tanulja, erre eddig nem volt módja, de szépen halad vele. Sean Penn oltva, chipezve, szívféregre-szűrve, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással költözhet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

 

Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére