Sapi

  • Név: Sapi
  • Sorszám: 2018/262
  • Fajta: keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2014
  • Származási hely: gyepmesteri telep, Újfehértó
  • Bekerülés időpontja: 2018.12.15

 

 

Sapi

  

2014-ben született, kis-közepes, törékeny, megamix keverék szuka.

Az újfehértói gyepmesteri telepre került be többedmagával, rossz körülmények közül, kobzás után. Innen vettük gondozásunkba.

Az alsó állkapcsa majd egy cm-rel hosszabb, mint a felső, ettől nagyon vicces a kis manó arca van! Egyelőre megszeppent apróság, aki igyekszik nyitni, de ez nem egyszerű az ő előéletével. Mázlista volt, mert akadt számára azonnal ideiglenes befogadó, így családban sokkal könnyebb lesz neki oldódnia. Most tanulja a lakásban élés szabályait, a póráz használatát, városi közlekedést is. Megtapasztalta a kanapé puhaságát is… Az idegenekkel még bizalmatlan, bizonytalan, de szépen halad, tökéletes családi kutya lesz belőle, már látjuk! Más kutyákkal jól kijön, együtt tartható velük. Félénksége miatt kicsi gyerekek mellé nem ajánljuk. Sapi oltva, chipezve, szívféregre-szűrve, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással költözhet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

 

Érdeklődni az e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére