Puncs

  • Név: Puncs
  • Sorszám: 2018/260
  • Fajta: keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2016
  • Származási hely: gyepmesteri telep, Újfehértó
  • Bekerülés időpontja: 2018.12.15

 

 

Puncs

  

2016 körül született, kis termetű, tacskó keverék szuka.

Az újfehértói gyepmesteri telepre került be többedmagával, rossz körülmények közül, kobzás után. Innen vettük gondozásunkba.

Félénk, helyes pofijú, alázatos lányka, akinek eddig nem volt egyszerű az élete. Megszeppent kis jószág, akinek nagyon nagy szüksége lenne egy békés, szerető otthonra, ahol megmutatják neki az élet napos oldalát. Azt ugyanis ő nem ismeri. Jelenleg családi panziós helyen lakik, nagyon élvezi a meleg lakást, ügyesen tanulja a szabályokat. Megtapasztalta a kanapé puhaságát is… Türelmes gazdát keresünk számára, aki szívesen tanítgatná, segítene neki eligazodni az élet dolgaiban, hogy ő is boldog, kiegyensúlyozott kutyává válhasson. Más kutyákkal jól kijön, együtt tartható velük. Félénksége miatt kicsi gyerekek mellé nem ajánljuk. Puncs oltva, chipezve, szívféregre-szűrve, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással költözhet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keresünk számára!

 

Érdeklődni az e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére