Mumin

  • Név: Mumin
  • Sorszám: 2018/157
  • Fajta: -
  • Nem: -
  • Születési idő: -
  • Származási hely: gazdától, Mezőhegyes
  • Bekerülés időpontja: 2018.08.25

 

 

Mumin

 

2017 körül született, kistermetű, vékonyka, hosszabb lábú, terrier keverék kan.

A volt gazdája egy disznóólban tartotta, társával együtt. A társa fajtatiszta volt, őt megmentették, elkerülhetett onnan. Mumint hátrahagyták…. Amint értesültünk róla, egyesületünk gondozásába vette őt.

Emberekkel kedves, nyitott, érdeklődő, de még félénk egy kicsit. Igyekszik megfelelni, hálás minden törődésért, simogatásért. Fiatal korából adódóan nagy mozgásigényű, ezért olyan családba ajánljuk, ahol megoldott a napi lemozgatása, esetleg kirándulnának, túráznának vele. Ajánlott egy kutyasulis tanfolyam is, hiszen eddig nem foglalkoztak vele, hiányos a képzettsége. Más kutyákkal jól kijön, együtt tartható velük. Szobatiszta, a lakást kulturáltan használja. Kedves természete miatt nagyobb, a kutyákkal már okosan bánni tudó gyerekeknek is jó társa lehet. Mumin oltva, chipezve, szívféregre szűrve, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással költözhet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keresünk számára.

 

Érdeklődni az e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére