November Rain

  • Név: November Rain
  • Sorszám: 2018/44
  • Fajta:közepes-nagy testű, gyönyörű német juhász jellegű
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2016
  • Származási hely: gyepmesteri telep, Hajdúböszörmény
  • Bekerülés időpontja: 2018.03.07

 

November Rain - 2016 körül született, oltott, chipezett, ivartalanított, közepes-nagy testű, gyönyörű német juhász jellegű szuka

A hajdúböszörményi gyepmesteri telepről került gondozásunkba. Eddig életét egy szaporítónál töltötte, borzalmas körülmények között, ahol – társaival együtt – bántalmazták is őket. Hozzánk kerülésekor Réni nagyon félt, pánikba esett szinte mindentől, mindenáron menekülni akart. Mostanra sokat oldódott, bár még magától nem keresi az ember társaságát, és sétára sem lehetett kivinni egyelőre, de simogatható, kézből veszi el az ételt. Tudtunk nyakörvet is tenni rá, hogy megszokja. Engedte azt is, hogy a bundáját kifésüljük. Nem kisebb a feladatunk, mint visszaadni az emberekbe vetett hitét, stabil kutyává varázsolni őt. Ez nem holnapra történik meg, de bízunk benne, hogy egyszer meg fog. Szívféreg tesztje pozitív lett, ezért most gyógyszert kell szednie. Jelenleg csak az extrém elszánt, türelmes, kitartó és tapasztalt gazdik vagy ideiglenes befogadók jelentkezését várjuk. A szívféreg kezelését a leendő gazdának majd folytatnia kell. Réni örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

Érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az eszkulap2016@gmail.com e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére