Karc

  • Név: Karc
  • Sorszám: 2018/41
  • Fajta: terrier keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2017
  • Származási hely: talált, Füzesabony
  • Bekerülés időpontja: 2018.03.05

 

Karc - 2017. novemberében született, chipezett, terrier keverék. Oltási programját megkezdtük. Felnőtt korára kis-közepes termetű, kb. 10 kg-os kutya lesz belőle.

Egy út mellett találták őt, kidobva a mamájával és testvérével együtt. A mellső lába már akkor sérült volt, borzalmas állapotban került gondozásunkba. Biztos, hogy több napig és nagy fájdalmakat kellett elviselnie, a roncsolt lába miatt belázasodott, nem nagyon evett, ivott. Kiszáradva, rossz általános állapotban, nagyjából az utolsó pillanatban érkezett a kórházba, de a lába már nem volt menthető. Karc három lábon fog élni ezután. Ez a kiskutya minden borzalom ellenére, ami vele megesett, barátságos, hálás, tökéletesen agressziómentes. Szeretnénk neki minél előbb egy tökéletes családot találni, nagyon megérdemelné, hogy gyorsan gazdisodjon. Sok mindent meg kell még tanulnia, a lakásban élést, a pórázon sétálást, de biztosak vagyunk benne, hogy ő nagyon fog igyekezni. Szeretnénk, ha igazi otthonra találna, ahol élete végéig a család teljes jogú tagja lehetne. Más kutyákkal jól kijön, ezért nyugodt, nem domináns kutyatárs mellé is választható. Örökbe fogadásának feltétele, hogy a leendő gazdi vállalja a benti tartást, az oltási programjának folytatását, a szívféreg megelőzést és 10 hónapos kora körül az ivartalanítási kötelezettséget is. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keres!

Érdeklődni az e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére