Lipton

  • Név: Lipton
  • Sorszám: 2018/36
  • Fajta: tacskó keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2017
  • Származási hely: gyepmesteri telep, Heves
  • Bekerülés időpontja: 2018.03.03

 

Lipton - 2017. júliusi születésű, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg-negatív, zömök, tacskó keverék szuka. Várhatóan már csak 2-3 cm-t fog nőni, tehát kistestű marad. 

A hevesi gyepmesteri telepről mentettük, altatás elől. Rettegve kuporgott a háza sarkában, szinte láthatatlanul. Most átmentette hozzánk az életét és már biztonságban várja, hogy érte is eljöjjön a leendő gazdi. Lipton minden érintésért, törődésért hálás. Bújik alázattal, kedves, nyugodt, megfelelni akaró. Ő nem tartozik a különlegesen szép kutyáink közé, de ő az egyik legkedvesebb. Valaki, aki a küllemen túl is képes lesz látni, jól fog járni majd vele. Jelenleg családi panziós helyen él, több kutya között, akikkel nemtől, kortól függetlenül, jól kijön. A lakásban élés szabályait is meg kell tanulnia, de nagyon igyekszik. Szereti a sétákat, bár a pórázon közlekedést is gyakorolnia kell, de a kertben szívesen játszik a többiekkel. Olyan családot keresünk számára, ahol élete végéig gondoskodnak róla és náluk igazi családtaggá válhat majd. Jól érezné magát egy nyugodt, magabiztos, nem domináns kutyatárs mellett is, akitől sok mindent elleshetne, tanulhatna. Lipton örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

Érdeklődni az e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére