Morzsa néni

  • Név: Morzsa néni
  • Sorszám: 2018/42
  • Fajta: tacskó keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2008
  • Származási hely: ASKA, Székesfehérvár
  • Bekerülés időpontja: 2018.03.06.

 

Morzsa néni - 2008 körül született, oltott, chipezett, szívféreg negatív, duci tacskó keverék nénike.

Morzsa néni évek óta várt már az ASKA Alapítvány székesfehérvári menhelyén, valahogy senkinek nem akadt meg a szeme rajta. Bevalljuk, nekünk sem tűnt fel, pedig szoktunk átvenni onnan kutyákat, de most, a házikója tetején üldögélő képe azonnal cselekvésre késztetett minket és egyesületünkhöz került. Tündéri, bújós, pocrukor arcú anyóka, akinek még a szempillái is megőszültek, kifehéredtek! Nyugdíjas éveire nem vágyik másra, mint egy meleg, szerető otthonra. Öntudatosan vette birtokba ideiglenes befogadójánál a lakást, fellibbent a kanapéra és bevackolta magát. Vacsoraidőben pontosan jelentkezett a saját adagjáért! Morzsika néni szeretne egy nyugodt, lehetőleg kutyamentes otthont, ahol élete végig gondoskodnának róla és családtagként élhetne. Morzsanéni örökbefogadási szerződéssel és benti tartással, mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keresünk számára!

Érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az eszkulap2016@gmail.com e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére