Kárász

  • Név: Kárász
  • Sorszám: 2017/201
  • Fajta: tacskó keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2016
  • Származási hely: gyepmesteri telep, Debrecen
  • Bekerülés időpontja: 2017.12.02

Kárász - 2016 végén született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg negatív, tacskó keverék kan.

A debreceni gyepmesteri telepről mentettük, altatás elől. Emberekkel kedves, barátságos, igyekszik alkalmazkodni. Családi panzióban került elhelyezésre. Szereti a meleg lakást, a kényelmet, imád az ágyon befogadóihoz bújva aludni. Jelenleg több kutyával él békésen, probléma nélkül, ezért második kutyának is jó választás lehet. Szobatiszta, a lakást kulturáltan használja. Nincs extra mozgásigénye, de szeret sétálni, szaladgálni. Aktív, gyakran kiránduló családban kiváló túrapartner válhat belőle. Olyan gazdát keresünk számára, aki tisztában van egy kiskamasz kutya nevelésének szépségei mellett a nehézségeivel is, és ezt felelősen vállalni is tudja, családtagként kezeli és szereti majd őt. Kárász örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keresünk számára!

Érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az eszkulap2016@gmail.com e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére