Tobi

  • Név: Tobi
  • Sorszám: 2017/135
  • Fajta: tacskó keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2009
  • Származási hely: talált, Hajdúböszörmény
  • Bekerülés időpontja: 2017.09.17

Tobi - 2009-ben született, oltott, chipezett, ivartalanított, kicsit nagyobb méretű tacskó keverék kan.

Az egyik csapattagunk találta őt az út mentén, nagyon szoros nyakörv volt rajta, de chipet nem találtak benne, gazdája nem kereste. Átmenetileg a hajdúböszörményi Pacsi Menhelyre került, majd innen utazott a gondozásunkba. Tobi egy korosabb, igazi "falusi tacskó mix" : kistermetű, álló fülű, nem ámulatba ejtően vonzó, de nem lehet nem mosolyogni, ha az ember meglátja. Cuki, vicces, nevetős arcú bácsika. Egyelőre félénk, nem sok jó dologban lehetett eddig része. Ez biztosan, változni fog, amint megfelelő figyelmet kaphat. Csendes, háttérbe húzódó, de a foglalkozást, figyelmet élvező, alkalmazkodó és megfelelni akaró. Más kutyákkal jól kijön.Szívférgesség miatt jelenleg gyógyszert szed, de ettől még örökbe fogadható, viszont a kezelését a leendő gazdának folytatnia kell. Tobi örökbefogadási szerződéssel és benti tartással, mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keres.

Érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az eszkulap2016@gmail.com e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére