Mártír

  • Név: Mártír
  • Sorszám: 2017/127
  • Fajta: pincsi
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2015
  • Származási hely: gazdától, Mány
  • Bekerülés időpontja: 2017.09.11

Mártír – 2015-ben született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg-negatív pincsi kan.

Előző gazdájától került gondozásunkba, ahol láncon élte az életét. Eleinte megérinthetetlen volt, morgott, támadott, harapott. Mostanra – a foglalkozásoknak köszönhetően – egy kicsit összeszedte magát, szépen alakul, de inkább egygazdás kutya ő... Már pórázra lehet rakni, lehet vele sétálni. Egyre kezesebb, már csak nagyon ritkán borul ki, de még így is előfordul, hogy harapni akar. Szuka kutyákkal igyekszik barátkozni. Mivel láncos kutya volt, így, ahogy a lánc is csak egy egypólusú kapocs volt, ő pont így kezeli az embereket is. Bárkinek megmutatja a pszichomókus énjét, fogat csattogtatva, harciasan, aki nem az az egy. Azt az egyet viszont imádja. Rajongással. Akármi is van. Mindenek felett. Rutinos, elszánt gazdát keresünk számára. Mártír örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! Ideiglenes befogadót is keresünk számára.

Érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az eszkulap2016@gmail.com e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére