Kvarc

  • Név: Kvarc
  • Sorszám: 2021/158
  • Fajta: keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2021.03.30.
  • Származási hely: gazdától, Kömlő
  • Bekerülés időpontja: 2021.06.05.

 

 

Kvarc

A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány kért segítséget 4 kölyöknek, akik katasztrófa körülmények közül érkeztek. A soron a kiskutya játék, nincs mit szépíteni... amint leszedhetők az anyáról, már szórják is szét: legyen mindenkinek igazi plüsse. Nem csoda, ha az életesélyeik alacsonyak. A fertőzés csak az egyik ok. De vannak durvább opciók, mint a túl korai elválasztás miatti éhenhalás, a paraziták, a gyerekek húzása-nyúzása közben szerzett sérülések, vagy akár a kiskamaszok kínzásai. 

Hozzánk 3 kan (Katapult, Kuckó és Kvarc) és egy szuka (Kölni) érkezett. Kvarc kisebb, satnyább, mint a többiek. Az egyik szeme opálosan csillog, de ahogy nő, egyre szebb. Köldöksérve is van, ezt az ivartalanításánál rendbe kell tenni. Nem gondolná az ember, de eléggé érdekérvényesítő, "engemtinebsztassatok" típusú kutya. Az embereket szereti, kifejezetten ölbebaba.

Várhatóan közepesek lesznek, azt tippeljük, hogy állni fog a fülük, juhászosan. Kutyás sportokra alkalmassá tehető a későbbiekben.

Kvarc a legkisebb a kömlői alomból. Rövidebbek a lábai is, ő közepes lesz. Eleven, eszes, gyors felfogású és ha úgy érzi, valamiben a jogai csorbát szenvedtek, méregzsákká vedlik át. Tisztára tacskó, kicsit hisztis, képes túlhevülni és bepipulni is, pedig kan. Mellé kelleni fog a kitartás és a humor is + nem árt aktívabb èletet is élni annak, aki őt szeretné. Bárkit a mancsa köré csavar, éppen ezért kell majd kutyaiskolána járni vele. A kutyaiskola látogatását egyébként minden kutyánknál javasoljuk. 

Az egyetlen kölykös ideiglenes befogadónkhoz kerültek. A második oltásuk után mehetnek végleges otthonaikba.  Az oltásait folytatni kell, az ivartalanítása 8 hónapos kora körül kötelező.

Nagy segítség lenne, ha meglepnétek őket:

- jó minőségű kölyök táppal (Happy Dog, Royal Canine stb.),

- 60x90 cm-es betegalátéttel, kutyapelenkával.

A futároztatáshoz adunk címet, adatokat.

 

Ha segítenétek Kölni, Katapult, Kuckó és Kvarc költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"KÖMLŐI KÖLYKÖK"

PayPal:

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

 

Kölni, Katapult, Kuckó és Kvarc benti tartással, az oltási program folytatásával és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

  

Örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók: 
http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas

 

Érdeklődni az  e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére