Vilmos (Vili)

  • Név: Vilmos (Vili)
  • Sorszám: 2016/52
  • Fajta: keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2008.01.01.
  • Származási hely: Futrinka Önkéntes Egyesület, Budapest
  • Bekkerülés időpontja: 2016.12.13.

 

 

Vilmos (Vilike)

A szentendrei gyepmesteri telepről származik, több, mint tíz éve van állatvédelmi gondozásban. Vilmos egy erdőben nőtt fel, a szocializációja teljesen hiányzik. Nem keresi az emberek társaságát, nem hagyja magát megérinteni, nagyon kicsi nyitások láthatók részéről az emberek felé, de azok kevesek ahhoz, hogy igazi kutyaként tekinthessen rá bárki. Nem lehet sétáltatni, nem lehet simogatni. Más kutyákkal jól kijön, játékos, kanokkal is összeszoktatható, bár először mutogatja a fogait. Mányban nagyon szeret lenni. Az első volt, akinek elkészült a kennele, saját kifutóval. Korábban nemigen mutatkozott, de a mányi levegő kicsalogatja, ott parádézik minden látogatónak. Nagyokat eszik, minden aktivitást megfigyel. Ő a mi Mauglink, de ettől még örök az iránta érzett rajongásunk. Így múlik el az élete, csendben, de boldogan. Nèha ilyen is van, az igazán örökbeadhatatlanok mentése, egy életen át történő szeretgetése, gondozása. Vili egy ikon. Szeretjük, de ha lenne nálunk jobb, felelősebb, örökbe adnánk. Csak olyan álom-gazdinak adjuk őt oda, akinek tökéletes a kerítése, aki Vilmos számára egy teljes rezidenciát kialakít, és akinek nincsenek elvárásai, csak segíteni szeretne. Tudjuk, hogy ilyen gazdit nem fogunk találni, így Vilmos élete nálunk örökre biztosított lesz, akárhogy is alakul.

A támogatóknak viszont nagyon örülnénk, tárgyi adományokból az alábbiakra van Vilmosunknak folyamatosan szüksége: - prémium táp és konzerv, - Béres-csepp,- időskori vitaminok, - jutalom rágcsák. Vilmos a Mányi Menedék lakója, az adományokat ott lehet neki átadni, vagy e-mailben adunk postai címet.


Vilmos oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

 

Örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók:
http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas

 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére