271 Töpi Csibész

  • Név: 271 Töpi Csibész
  • Sorszám: 2020/026
  • Fajta: németjuhász keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2013.08.18.
  • Származási hely: gyepmesteri telep, Eger
  • Bekerülés időpontja: 2020.01.29.

 

 

Töpi Csibész

Töpi Csibész az egri gyepmesteri telepről érkezett. 8 év körüli, nagytestű, németjuhász keverék szuka. Bújós, pacsi osztós, pedig nyakában láncnyommal érkezett… Ugyan középkorú, de érkezésekor valahogy rozogábbnak tűnt. Mára felerősítettük, szépen izmolt, fut, szalad, kifejezetten aktív lett, igényli is az extra mozgást. Szívesen sétál, labdázik, kifejezetten apportos. Imád enni. Kedves, az embereket szereti. Kiegyensúlyozott, megbízható, könnyen barátkozik és együttműködő. Kertes - láncos előéletéből fakadóan a kutyákat kevésbé kedveli, anno nem élt nagy társasági életet, de kanokkal szoktatható. Szájkosárral kiválóan lehet vele nagyobb kutyás közegbe is menni, higgadtan viselkedik, ha megvan a számára megfelelő tere. Gyönyörű, impozáns kutya, stabil, de nem behódoló. Sétálni, Konggal játszani szeret.

Szeretnénk őt is családtagnak örökbe adni, kertes házba, de beengedős módon, meleg szobával, sok simogatással. Még nem késő pótolni a szép éveket! Önkénteseinknek hála számos új dologgal megismerkedhet, például nemrég iskolás lett. Kalandjait követhetitek a “Gazdára várva” Facebook oldalon! Szeressetek bele!

Tárgyi adományokra is szükség lenne Csibész számára. Szívférges (a lassú módszerrel kezeljük), esedékes a következő kör antibiotikum. Ehhez végtelen mennyiségben kellene DOXYCYCLIN 200 MG-os tabletta + májvédő (pld. Hepato Support). A folyton mozgása miatt Happy Dog Active tápot kap, ezzel nem szakad össze, marad ilyen gyönyörű, mint a képeken. A 17. kerületi karanténban egyeztetés után leadható az adomány, netes rendeléshez, futároztatáshoz e-mailben adunk címadatokat. Előre is köszönjük!

 

Csibész napi 800 Ft-ért panziózik extra kedvezménnyel. Ezt kell előteremtenünk. Ha befogadni nem tudod, de támogatnád, azt is megköszönjük.

 

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

 

Töpi Csibész oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással. 

 

 Örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók:
http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas

 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére