Pejva

  • Név: Pejva
  • Sorszám: 2016/46
  • Fajta: staffordshire terrier keverék
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2013.05.01.
  • Származási hely: Futrinka Önkéntes Egyesület, Budapest
  • Bekerülés időpontja: 2016.12.13.

 

 

Pejva

Egy út mentén tette ki valaki, a legnagyobb hidegben, rossz állapotban, vemhesen. A kutya nem mozdult el a helyről, csak várt és várt.. . A viselkedése és a kinézete alapján erős a gyanú, hogy harcoltatták korábban. Emberekkel, beleértve a gyerekeket is, végtelenül barátságos, nyitott, megbízható, az ételét sem félti. Más kutyákkal és egyéb állatokkal összeférhetetlen, agresszív. Magához képest rengeteget fejlődött. Tényleg sokat. A mányi sétáinkon is szájkosár nélkül jön. Új helyeken, új helyzetekben viszont továbbra is vállalhatatlan. Mindenre rávehető, többszörös Hard Dog Race teljesítő. Autózni szeret és tud is, a lakásban élés szabályait ismeri. A városi zajoktól sem ijed meg, jó idegrendszerű kutya.  Hirdetjük, mutogatjuk. Sokan ismerik. Közülük biztosan több is akad, aki szereti. Pejva igényel rutint, következetességet és odafigyelést. Nem csak érte felel, aki magához veszi. Minden többi kutyáért is. De ezzel lehet élni. Pejva pedig úgy rajong, hogy annak párja nincsen.

Pejva oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással és kizárólag egyedüli kutyának.

 

Örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók:
http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas

 

Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére