Munkatársat keresünk!

Mányi menedékünkbe keresünk tartós munkavégzésre
20 vagy 40 órás munkatársat, folyamatos munkarendbe, bejelentett bérrel. 


Tárnokra átmeneti jelleggel,
a megnövekedett panziós létszámunk miatt keresünk
20 órás sétáltató munkatársat - szintén bejelentett munka.

Vilmos (Vili)

  • Név: Vilmos (Vili)
  • Sorszám: 2016/52
  • Fajta: keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2005
  • Származási hely:Szentendre, gyepmesteri telep
  • Bekkerülés időpontja: 2009.01.25.

Vilmos (Vili) - 2005-ben született, oltott, chipezett, ivartalanított, szívféreg negatív keverék kan

A szentendrei gyepmesteri telepről származik, több, mint hét éve van állatvédelmi gondozásban. Vilmos egy erdőben nőtt fel, a szocializációja teljesen hiányzik. Nem keresi az emberek társaságát, nem hagyja magát megérinteni, nagyon kicsi nyitások láthatók részéről az emberek felé, de azok kevesek ahhoz, hogy igazi kutyaként tekinthessen rá bárki. Nem lehet sétáltatni, nem lehet simogatni. Más kutyákkal jól kijön, játékos, kanokkal is összeszoktatható, bár először mutogatja a fogait. Jelenleg egy kifutós kennelben él, szeretnénk majd kicsit tágítani az életterét is a későbbiekben, de itt is megkapja a megfelelő ellátást, gondoskodást. Csak olyan álomgazdinak adjuk őt oda, akinek tökéletes a kerítése, és aki Vilmos számára egy teljes rezidenciát kialakít, és akinek nincsenek elvárásai, csak segíteni szeretne. Tudjuk, hogy ilyen gazdit nem fogunk találni, így Vilmos élete nálunk örökre biztosított lesz, akárhogy is alakul. A támogatóknak viszont nagyon örülnénk, tárgyi adományokból az alábbiakra van Vilmosunknak folyamatosan szüksége: - prémium táp és konzerv, - Béres-csepp,- időskori vitaminok, - jutalomrágcsák. Vilmos a Mányi Menedék lakója, az adományokat ott lehet neki átadni, vagy e-mailben adunk postai címet.

Érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az eszkulap2016@gmail.com e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére