Munkatársat keresünk!

Mányi menedékünkbe keresünk tartós munkavégzésre
20 vagy 40 órás munkatársat, folyamatos munkarendbe, bejelentett bérrel. 


Tárnokra átmeneti jelleggel,
a megnövekedett panziós létszámunk miatt keresünk
20 órás sétáltató munkatársat - szintén bejelentett munka.

Mányi telephelyre keresünk 20 órás munkatársat!

Mányi telephelyre keresünk 20 órás munkatársat!

Rugalmas beosztás, de hétvégi és ünnepnapi munkavégzésre is számítani kell. A legrövidebb műszak 4 órás, a leghosszabb 10. (Másodállásban, felsőoktatási intézményben való tanulás mellett is végezhető.)

Nincs sok kutya, 15 körüli létszámról kell gondoskodni, de mindig vannak nehezebb esetek, akikhez türelem, hozzáértés kell.

A feladat része a közös területek tisztántartása, a kertből az ürülék felszedése, kinti sétáltatás, szocializáció, a menedékben tartott rendezvényeken való részvétel, segítségnyújtás.

A menedék autóval megközelíthető, parkolási lehetőség az udvarban, de busszal is jó a közlekedés, a Mányi focipályától kb. tíz perc sétával elérhetőek vagyunk. Buszos közlekedés esetén a jegyek árát teljes egészében térítjük, autóval történő bejárás esetén km-ént 15 Ft-ot tudunk adni munkábajárás költségtérítése címén.

A munkabér bruttó 70.000 Ft, ez teljes mértékben bejelentett munkaviszont jelent, a járulékokat megfizetjük utána, semmi nem megy csak úgy zsebbe, de ez egyben biztosítja azt is, hogy a munkatárs jogosult legyen egészségügyi és egyéb ellátásra.

Évente egyszer, kb. 20-25.000 Ft értékben a munkavégzéshez szükséges ruhát adunk a munkavállalóval egyeztetten.

Tudjuk, hogy ez nem a jól fizető állás kategória, de a beosztást tényleg igyekszünk rugalmasan elkészíteni, a kutyáink aranyosak, a menedék hangulata jó, Mány gyönyörű. A munkához végzettség nem szükséges, de az önállóság, kutyaszeretet feltétel!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szia november, jó, hogy jöttél!

Hat héttel ezelőtt kezdődött a kaland, akkor indult nyilvánosan az Eszkuláp Egyesület élete. Akkor is leírtuk, de most, hogy a halottainkról emlékezünk, újra megtesszük. Az egyesület névadója az egyesület elnökének örökbefogadott, kerekesszékes kutyája volt. Eszkuláp az orvosi maximum fél év kínszenvedés helyett öt és fél év boldog és kiegyensúlyozott életet kapott, de a környezete is rengeteget tanult tőle.

Bővebben...:

Halál és furcsaságok működésünk ötödik hetében

Van olyan, amikor az ember elkésik. Szörnyű átélni, szörnyen nehéz feldolgozni, de ettől még a tény tény marad: nem mindig sikerül időben elhozni egy-egy kutyát ahhoz, hogy valóban esélyt tudjunk neki adni. Barackot a fehérgyarmati gyepmesteri telepről hoztuk el egy héttel az "S.O.S. holnap elaltatják" felhívás után, melyet egy másik szervezet osztott meg. Nem tudtunk tovább várni, mert láttuk a friss képeken, hogy a kutya egyre soványabb annak ellenére, hogy magas vemhes.

Bővebben...:

Eltárgyiasult állattartás

Rengeteg az utcán, gyepmesteri telepen és menhelyen lévő kutya. Ez egy olyan tény, amellyel vitatkozni sem lehet, nem is érdemes, mint ahogy arról sem, hogy mindig így volt-e, és csak az Internet és okostelefonok adta lehetőségek mutatnak rá egyre jobban olyan dolgokra is, amelyek régen rejtve maradtak a szélesebb publikum számára, vagy a valóságban nem javul a helyzet, és egyre kevésbé vagyunk képesek elköteleződni, egyre inkább tárgyként tekintünk a velünk élő állatokra. Lehet, hogy a kötődési képességünk azáltal, hogy gépek vezérlik és határozzák meg az életünket, eltompul, elveszik?

Bővebben...:
Az oldal tetejére